عواقب يک لذت مرگبار
عواقب يک لذت مرگبار
عواقب يک لذت مرگبار
آنچه درباره كراك نميدانستيد
اعتياد به كراك
بعد از اعتياد
اما فکر ميکنيد كراك چرا در ايران شايع شده است
به اين ترتيب فرشته مرگ به همين راحتي براي خودش در ميان نسل جوان جا باز ميكند و روز به روز گسترش بيشتري مييابد اما دليل اصلي مصرف كراك ناآگاهي و سوء تبليغ است. براساس اطلاعات موجود، مصرف و اعتياد به كراك در بسياري از مبتلايان بر اثر ناآگاهي از عوارض اين ماده و نداشتن شناخت كافي نسبت به آن بوده است.
بيشتر مصرفكنندگان كراك جمعيت جوان زير 24 سال هستند كه فكر ميكنند كراك چيزي مانند قرصهاي روانگردان يا حتي قليان ميوهاي (!) است، پس در عمل به علت سوء تبليغ ترسي از مصرف آن ندارند. اين ماده به دليل عدم اطلاعرساني كافي در ميان جوانان بهصورت مادهاي كم خطر با ميزان نشئگي بالا معرفي شده است. 95 درصد از افرادي كه آن را مصرف كرده بودند در يك تحقيق آن را به اسم روانگردان ميشناختند.
عواقب مصرف كراك
زماني كه فرد كاملا اسير اين ماده ميشود، تمام زمان و انرژي خودش را صرف به دست آوردن اين ماده ميكند و بديهي است كه با بروز اعتياد، هدف اصلي زندگي فرد مصرفكننده، به دست آوردن و مصرف اين ماده خواهد شد. در حقيقت كراك به معناي واقعي كلمه، سبب تغييرات بارز در مغز و رفتار ميشود. وقتي كه وابستگي جسمي به كراك بهوجود ميآيد، بدن فرد به حضور اين ماده در بدن عادت ميكند به گونهاي كه اگر مصرف آن يك باره قطع شود، علايم شديد محروميت بروز ميكند. اين علايم بهطور معمول چند ساعت پس از آخرين مصرف نمايان ميشوند كه شايعترين آنها عبارت از: بيقراري، بيخوابي، استفراغ، درد استخوان و عضله، اسهال و حركات غيرارادي در پا.
البته اعتياد رواني هفتهها و ماهها بعد از رفع علايم ترك باقي ميماند و فرد به مصرف دوباره اين ماده ميل دارد.
نكته ديگري كه ذكر آن در خصوص سلامت جسمي فرد معتاد اهميت دارد، اين است كه مصرف كراك يا هرويين باعث ميشود كه فرد هيچ دردي را حس نكند و در نتيجه با بيماريهاي متعدد بدن نشانهها و علايم درد در سراسر بدنش پخش ميشوند. علاوه بر آن، كليه مخدرها دست به تضعيف سيستم ايمني ميزنند و بدن فرد در برابر عوامل ميكروبي، خلع سلاح ميشود. در نتيجه، معتادان به اين گونه مواد مخدر بهطور همزمان مبتلا به بيماريهاي متعدد مانند عفونت تنفسي، عفونتهاي جلدي، مفصلي و غيره ميشوند. در اثر مصرف كراك، فرد معتاد دچار كمبود پول شده بنابراين رعايت مسايل بهداشتي در اين افراد نيز تنزل مييابد.
يك كراكي چند وقت زنده ميماند؟
معتاد به كراك در پايان اولين سال اعتيادش، حداقل كبد و طحالش را از دست خواهد داد. در واقع يك ماه پس از شروع اعتياد، زندگي فرد از حالت عادياش خارج ميشود؛ يا نشئه بوده و در حالت چرتزدن است يا خمار و در حال كشيدن دردهاي عضلاني و استخواني وحشتناك. مرگ و مير معتادان به كراك تقريبا دو سال بعد از اعتياد شروع ميشود. تقريبا در آخرين ماههاي عمر كراكي، نشئگي هم ديگر وجود ندارد. معتاد يا خمار است يا پس از مصرف مقدار زيادي كراك، تنها دردش ساكت ميشود. بعد از اين مرحله، مرحله تزريق محلول كراك فرا ميرسد كه در كمتر از دو ماه فرد را به نابودي ميكشاند.
منبع: http://salamat.com
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}